חברות הייטק 30 אלף שקל ברוטו ואלפי משרות פנויות: המקצוע הכי לוהט

האוניברסיטה העברית ואינטל מרחיבות את שיתוף הפעולה

8 יולי, 2021

חדשות האקדמיה: היוזמה של הסטודנטים לרפואה

מיזם חדש של סטודנטים ישראליים הלומדים רפואה בארץ ובחו"ל מעודד את המחקר בקרב הדור הבא של הרופאים כבר במהלך הלימודים, בעברית מהדקים את הקשר עם אינטל ובמכללה האקדמית אחוה הוקם מרכז סימולציה חדש. חדשות האקדמיה - מדור שבועי

הטכנולוגיה שתוכל להקפיץ אותנו לדור הבא בסמארטפונים

23 אוגוסט, 2021

הפיזיקה של השבבים: חוקרים באוניברסיטה העברית הצליחו למזער שבבים היברידיים - מבלי לפגוע ביעילותם ודיוקם. החוקרים מבטיחים לשפר את הביצועים עוד יותר במחקר הבא

הטכנולוגיה שתוכל להקפיץ אותנו לדור הבא בסמארטפונים (ynet.co.il)

הישג נדיר: ציון לשבח על "תגלית השנה המדעית של אגודת הפיזיקאים הבריטית" לד"ר שלומי קוטלר מהמחלקה לפיסיקה יישומית

14 דצמבר, 2021

ד"ר שלומי קוטלר מהמחלקה לפיזיקה יישומית באוניברסיטה העברית, זכה בפרס "התגלית המדעית של השנה בפיזיקה" של האגודה הפיזיקאים הבריטית.

עוד<embed>

fbba739bc84a8981c3ac86a2d02f62fa

היום הפתוח לתארים מתקדמים בפיזיקה יישומית

יום פתוח לפיזיקה יישומית
תאריך:
ג', 25/02/202011:15-17:00
האוניברסיטה העברית מזמינה אתכם להשתתף ביום הפתוח לתארים מתקדמים במחלקה לפיסיקה יישומית שיתקיים בתאריך 25.2.2020

רוצים שניצור איתכם קשר? לחצו כאן

תואר מוסמך בפיזיקה יישומית

תכנית הלימודים לתואר מוסמך בפיסיקה יישומית מיועדת לתלמידים בעלי כשרון לשלב מחקר מדעי מהשורה הראשונה עם פיתוח טכנולוגי יישומי. בוגרי התכנית מהווים כיום את עמוד השדרה של תעשיית ההי-טק בישראל בתחומי האופטואלקטרוניקה והמיקרואלקטרוניקה. כמו כן, לימודי המוסמך מהווים קרש קפיצה מעולה ללימודי המשך לדוקטורט בפיסיקה יישומית או בפיסיקה. למסלול הלימודים בפיסיקה יישומית יתקבלו בדרך כלל בוגרים בפיסיקה או בהנדסת חשמל, שלימודיהם כללו פיסיקה בהיקף מלא (רחב). תלמיד שלמד פיסיקה כחוג בהיקף מצומצם (רגיל) או הנדסת חשמל יוכל להתקבל לפי החלטה מיוחדת של החוג לפיסיקה יישומית ובדרך כלל יוטלו עליו לימודי השלמה, שיכללו קורסי חובה במסלול "פיסיקה בהיקף מלא". הלימודים כוללים שיעורים, מעבדות, הכנת עבודת גמר ובחינת גמר. תכנית הלימודים מכוונת להרחבה והעמקה של הידע המדעי של התלמיד בשטח התמחותו המדעית, הקניית ידע וניסיון בטכנולוגיות היסוד בתחום ההתמחות של התלמיד, הקניית ידיעות בסיסיות בענפים נלווים מתחומי המדע וההנדסה הקשורים לתחום התמחותו של התלמיד. בתכנית הלימודים קיימות שלוש מגמות התמחות: ננו-מדע וננוטכנולוגיה, אופטואלקטרוניקה ומיקרואלקטרוניקה.

מידע נוסף, כולל פירוט תנאי הקבלה ודרישות הלימוד, ראה פירוט מסלולי הלימוד למוסמך בשנתון.

מידע נוסף על שטחי המחקר תוכלו למצוא כאן באתר המחלקה לפיזיקה יישומית.

פרטים על תכנית הלימוד למוסמך בפיסיקה יישומית ניתן לקבל אצל מזכירת החוג ללימודי תואר שני, הגב' שושנה שמואל 02-6586836.

לשאלות נוספות הנכם מוזמנים ליצור קשר עם יועץ המוסמך, דר' אמיר קפואה

אנו עומדים לרשותכם, בהצלחה!

תוכניה ליום הפתוח